La Cumpăna au început lucrările de ridicare a capacelor la cotă pe mai multe străzi din comună

Au început lucrările de ridicare a capacelor la cotă pe mai multe străzi din comună
Au început lucrările de ridicare a capacelor la cotă pe mai multe străzi din comună

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju a anunțat că, din data de 16.06.2020, au fost începute lucrările de ridicare a capacelor la cotă pe str. Micșunelelor, urmând a se realiza și pe celelalte străzi, strada Florilor, Lebedelor, Daliei, conform graficului de execuție. Această stradă a fost asfaltată în perioada 19-20.05.2020.

Str. Daliei face parte din proiectul “Modernizare drumuri acces Campus Școlar în comuna Cumpăna, județul Constanta – 8 km“.

Execuția lucrării nu a fost finalizată pentru a fi recepționată.
Comisia de recepție a lucrărilor este formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, trei specialiști în domeniul lucrărilor de drumuri și reprezentanți ai Administrației Publice Locale.

Lucrările de ridicare a capacelor la cotă pe mai multe străzi
Lucrările de ridicare a capacelor la cotă pe mai multe străzi

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*