Consiliul Director al Clubului Sportiv Victoria Cumpăna a demarat procedurile privind începerea activităților sportive în aer liber

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, măsuri de prevenire împotriva COVID-19
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna

Conform Odinului nr.619/12.06.2020 pentru aprobarea regulamentelor privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, Consiliul Director împreună cu antrenorii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, au demarat procedurile privind începerea activităţilor sportive în aer liber a tuturor secţiilor.

În perioada 15-20 Iunie 2020, CS Victoria Cumpăna va lua toate măsurile pentru a respecta condiţiile impuse de Ordinul 619/12.06.2020(achiziţionarea de materiale de protecţie, stabilirea procedurilor de lucru, obţinerea acordurilor parentale, întocmirea unui regulament intern privind măsurile de protecţie, persoanele responsabile pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii, etc.).

Urmare a măsurilor întreprinse, începând cu data de 22.06.2020(între orele 800-1800) CS Victoria Cumpăna urmăreşte începerea activităţilor sportive, conform graficelor stabilite la nivelul fiecărei secţii în parte.
Începând cu aceeaşi dată între orele 1800- 2100, CS Victoria Cumpăna pune la dispoziţie locuitorilor comunei Cumpăna, baza sportivă a Complexului Centenar 2018, astfel:

  • Copiii cu vârsta până la 18 ani, au acces gratuit pe pista de atletism, teren de volei, teren de baschet – numai pentru exerciţii fizice respectând condiţiile Ordinului NR.619/12.06.2020 privind distanţarea socială;
  • Pista de atletism pentru toţi locuitorii comunei Cumpăna – acces pe bază de legitimaţie emisă de CS Victoria Cumpăna;
  • Închiriere teren volei, teren baschet, teren handbal – numai pentru exerciţii fizice respectând condiţiile Ordinului nr.619/12.06.2020 privind distanţarea socială;
  • Închiriere teren de tenis între orele 8:00-21:00, conform tarifelor stabilite în HCL nr.98/25.05.2019, cuprinse în Anexa ataşată, se va face pe bază de programare la numărul de telefon: 0728555904. Pentru închirierea terenului de tenis în week-end, programarea este necesară săptămânal de luni până vineri la ora 12:00.

Chiar dacă revenirea la normalitate impune măsuri drastice, sperăm că vom aduce o mică bucurie micilor sportivi şi locuitorilor Comunei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*