Cumpăna – o comună a bunului simț

Editorial pe Cumpaneni.ro
Editorial pe Cumpaneni.ro

Vine un moment în viață când nu te mai amuză derbedeii, miștocarii și cocalarii. Un moment în care îți dorești ca și localitatea ta să fie condusă de oameni care chiar știu administrație, care investesc în educație, în infrastructură sau care nu se tem să iasă în fața locuitorilor.

Acel moment a venit acum pentru Cumpăna – comuna noastră, a cumpănenilor.

Ești pe cumpaneni.ro – publicația online dedicată tuturor celor care locuiesc în comuna constănțeană Cumpăna și care dau dovadă de simț civic, de simț estetic și – mai ales – de bun simț.

Cumpaneni.ro este ceea ce se cheamă o publicație de “hyper local news” – știri despre ceea ce se întâmplă și ce îi interesează pe oamenii dintr-o regiune foarte mică, în cazul nostru: comuna Cumpăna. Aici vei găsi știri bine documentate, informații corecte și jurnaliști bine pregătiți. Aici NU vei găsi niciodată: ură, “manelisme”, can-can, comentarii lăsate de pe conturi false sau oameni prost-crescuți.

Da, Cumpăna are nevoie de informații corecte și relevante pentru locuitorii ei. Noi, cei care ne-am săturat de cei care nu au bun simț. Îi vei toată ziua pe grupurile de Facebook, îi vezi online, îi vezi când dau muzica la maxim, când își afundă vecinii în mirosuri greu de suportat, când aruncă gunoaie peste tot și așa mai departe.

Dacă și tu te-ai săturat ca toți comentacii de pe Facebook și prost-crescuții din comună să facă legea, atunci ai ajuns unde trebuie.

Bine ai venit pe Cumpaneni.ro!

Te invităm să dai un LIKE paginii oficiale Cumpăneni și să te alături Grupului Oficial Cumpăneni de pe Facebook. Acolo vezi anunțuri interesante pentru cumpăneni, postezi informații, citești știri și ai parte de o comunitate bine crescută, așa cum sunt și vecinii pe care îi dorești în Cumpăna.

În plus, pe Cumpaneni.ro vei avea parte de informații legate de afacerile din comună, de ideile care dau viață comunității, de oamenii care ne fac cinste pentru că ne reprezintă la nivel național și internațional. Haideți să promovăm împreună bunul simț și online și pe străzile din Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*