Centrul de colectare ajutoare pentru refugiații ucraineni, amenajat în incinta spațiului din Piața Agroalimentară din Cumpăna

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Un centru de colectare pentru refugiații ucraineni a fost amenajat în incinta spațiului din Piața Agroalimentară din Cumpăna.

Primăria Cumpăna a anunțat că oamenii pot dona alimente neperisabile, apă, produse de igienă, haine în stare bună.

“Țara noastră în aceste momente este gazda miilor de refugiați ucraineni care aleg să își părăsească casa și țara în mod vremelnic. Toți avem familii și copii! Acum este cazul să fim alături de cei care au pierdut totul și au nevoie de sprijin! Vin cu rugămintea să ne mobilizăm din nou, așa cum am facut-o și altă dată în situații critice pe care țara le-a străbătut.

Începând de astăzi, 26 februarie 2022 ora 12.00, va fi funcționa Centrul de Colectare pentru refugiații ucraineni, în incinta spațiului din Piața Agroalimentară, aflată pe strada Alexandru Alimanișteanu, colț cu Strada Preot Alexandru Dumitrescu din Cumpăna.

Puteți ajuta cu: alimente neperisabile și produse sanitare (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe).
apă îmbuteliată; produse de igienă; haine în stare bună, potrivite tuturor vârstelor, pentru femei și copii;
sume de bani”, a transmis Primăria Cumpăna.

Primăria a precizat că luni, 28 februarie 2022, va comunica și un cont bancar în care se pot face donații în bani, pentru a le achiziționa, ce le este necesar și vital acestor oameni aflați în nevoie.

Toate aceste donații vor fi înregistrate în registre speciale și vor exista documente justificative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*