Consiliul Local Cumpăna a aprobat Metodologia privind acordare sprijinului financiar familiilor pentru plata bonelor

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

În urma propunerii primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, Consiliul Local (CL) Cumpăna a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea metodologiei de acordare a unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bonă, la nivelul comunei Cumpăna, județul Constanța, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Prin acest proiect ce vizează acordare a unui ajutor familiilor cu copii preşcolari (copii cu vârsta de până la 6 ani) pentru plata serviciilor oferite de bonă se propune stabilirea modalităţii de acordare a acestui tip de ajutor familiilor care îndeplinesc condiţiile legale şi au domiciliul/reşedinţa pe raza comunei Cumpăna.

De asemenea, nu se aprobă acordarea acestui ajutor financiar pentru anul 2020, din cauza lipsei fondurilor bugetare anuale aprobate. Bugetul local cuprinde fondurile necesare cofinanțării proiectelor în curs de execuție în perioada 2020- 2021.
Hotărârea Consiliului Local intră în vigoare după comunicarea acesteia Instituției Prefectului- județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*