Cumpăna găzduiește Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc”

Cumpăna găzduiește Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc”

Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc” își deschide din nou porțile, la început de lună iunie, pentru cea de-a XV-a ediție!

Pe scena Casei de Cultură din Cumpăna vor intra în concurs 33 de particianți cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, din toate zonele țării.

De asemenea, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, organizatorii evenimentului, au pregătit pentru recitaluri de excepție ale artiștilor consacrați Andreea Haisan, Zorina Balan, Raluca Diaconu, Daniel Pop, Bianca Ştefania Luzinschi și Gabriel Treteag câștigătorul ediției cu numărul XIV a festivalului.

Acompaniază Orchestra Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul”, dirijor Cristian Obrejan.

Evenimentul este prezentat de Raluca Diaconu și Ionuț Dulgheriu.

Evenimentul are loc în zilele de 1 și 2 iunie, de la ora 12.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*