UPDATE Fată de 9 ani din Cumpăna, dispărută de acasă. Polițiștii caută și o altă fată, în vârstă de 11 ani

Fată dispărută din Cumpăna

O fată de 9 ani din Cumpăna a dispărut de acasă și este căutată de polițiști.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui Miruna Ioana Cioară, de 9 ani, din Cumpăna.

Din primele informații, fata ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu.

La data dispariției, ea purta o geacă de culoare roz.

UPDATE

Polițiștii constănțeni au anunțat că a dispărut și o altă fată. Este vorba de Georgiana Maria Jalbă, de 11 ani, tot din Cumpăna. Cele două fete au ieșit împreună la joacă pe stradă în jurul orei 15.30 și până în prezent nu au revenit la domiciliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*