FOTO Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, medaliate la campionatul național, premiate de administrația locală

Primarul Mariana Gâju le-a premiat pe gimnastele de la CS Victoria Cumpăna. FOTO Cumpăna News.

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, medaliate recent la campionatul național de la Brașov, au fost premiate de administrația locală.

Primarul Mariana Gâju a declarat că gimnastele au fost recompensate de către administrația locală.

“Ne-au confirmat că își merită titlul de campioane, de ambasadoare ale comunei noastre și că sunt cele mai bune! O mare bucurie și mândrie am simțit la aflarea veștii că micuțele noastre gimnaste, antrenate de profesorul Elena Vlad, au urcat din nou pe podium la Campionatul Național “Mica gimnastă 2020”, desfășurat la Brașov și au cucerit 5 medalii la gimnastică ritmică.

Performanța campioanelor noastre, obținută cu multă muncă, dăruire, antrenamente și ambiție merită răsplătită cu mult mai mult însă administrația locală, în parteneriat cu CS Victoria Cumpăna, le-a premiat cu sume simbolice, după puteri, însă vreau să știe că prețuirea pe care le-o purtăm și mândria că reprezintă marea familie a comunei Cumpăna nu au preț.

Dragele mele, voi sunteți viitorul comunei noastre, al sportului și al performanței prin sport. Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru comunitatea noastră, pentru poveștile pe care le scrieți cu grație la fiecare competiție și vă vom sta mereu alături”, a afirmat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*