FOTO VIDEO Ziua Națională a României, marcată la Cumpăna

Ziua Națională, marcată la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Autoritățile din Cumpăna i-au omagiat de 1 Decembrie, pe eroi, pe cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au marcat, anul acesta, în format restrâns și respectând măsurile de distanțare socială, manifestările prilejuite de ziua națională.
Au fost depuse coroane de flori la cele patru monumente de pe raza comunei Cumpăna, dedicate eroilor din primul și al doilea război mondial.
Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat. Imediat după acest moment a avut loc slujba religioasă oficiată de preotul paroh al Bisericii Sf. Parascheva din Cumpăna, iar mai apoi, viceprimarul comunei – Florin Neagu a susţinut o scurtă alocuţiune cu privire la însemnătatea acestei zile atât de importante.
La eveniment au participat și reprezentanți ai Asociației „Cumpăna Tinerilor”, ce au ținut să depună o coroană de flori în cinstea eroilor neamului românesc.

Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, preșcolarii grădiniței Paradisul Copiilor au fost prezenți la sediul Primăriei Cumpăna pentru a oferi un mic moment artistic dedicat zilei de 1 Decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*