Medalii pentru gimnastele de la CS Victoria Cumpăna la două competiții desfășurate la Ploiești

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, medaliate. FOTO Primăria Cumpăna

Junioarele Secției de Gimnastică Ritmică din cadrul Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula din nou pe podium!

Sportivele Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna au participat în acest sfârșit de săptămână la două competiții extrem de importante desfășurate la Ploiești, în Sala Olimpia: Campionatul Național de Gimnastică Ritmică pentru Junioare IV și Cupa României la Gimnastică Ritmică, obținând în total 5 medalii: o medalie de aur și 4 medalii de argint.

La Campionatul Național de junioare IV, acestea au obținut 3 medalii:

Locul 1 și Locul 2 – Badea Sofia

Locul 2 – Vasiliu Ioana – coardă

La Cupa României Cumpăna a obținut

Locul 2 – Căşăriu Elena

Locul 2 – Ulrich Maya – junioare 2

Au mai participat:

Banciu Sofia – 8 ani, locul 5 – coardă;

Banciu Amalia – 11 ani, locul 6 – individual compus;

Luțan Antonia – 11 ani, locul 5 – individual compus;

Luțan Andrada – 11 ani, locul 4 – individual compus;

Matei Miruna – 12 ani, locul 5 – individual compus.

“Primarul dumneavoastră mulțumește copiilor, părinților și antrenorilor că nu au încetat să se pregătească pentru campionate și cu fiecare participare sportivele noastre sunt tot mai bune! Demonstrați iubire pentru sport, pentru performanță și pentru comuna Cumpăna!

Vă apreciem, vă respectăm și vă iubim!”, a transmis primarul Mariana Gâju.

“Felicitări fetelor noastre și respect antrenoarelor! La CUMPĂNA sportul este iubire!”, a transmis Elena Frîncu, președinte de onoare al CS Victoria Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*