Micii șahiști din Cumpăna, prezenți la Campionatul Județean

FOTO CS Victoria Cumpăna

Clubul sportiv Victoria Cumpăna a fost prezent la Campionatul Județean de șah al Constanței, organizat recent la Năvodari.

Secția de șah a fost reprezentată de un lot compus din 3 sportivi, aceștia reușind să obțină doua clasări pe podium.  Gavrilă Anastasia a obținut medalia de aur la categoria de fete sub 8 ani, respectiv Gulimanescu Iulian a reușit clasarea pe a doua treaptă a podiumului la categoria de băieți sub 10 ani. De asemenea, Sintion Andrei a reușit să adune 3 puncte.

În cea de-a doua zi a competiției, alți doi sportivi de la CS Victoria Cumpăna au participat la o competiție amicală de șah rapid reușind prestații deosebite: Iliev Matei și Marin David.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*