Primăria comunei Cumpăna angajează asistent social

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria comunei Cumpăna angajează asistent social, pe perioadă determinată (6 luni) pentru proiectul “Sprijin pentru persoanele vulnerabile în contextul epidemiei COVID-19”.

Cerinţele de angajare:

  • absolvent cu diplomă de licenţă, specializarea Asistenţă Socială;
  • membru înregistrat în Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR);
  • foarte bună cunoaştere a legislaţiei aplicabile în asistenţa socială a persoanelor vârstnice și a persoanelor cu dizabilități, din sistemul de protecţiesocială;
  • persoană comunicativă, perseverentă, organizată, riguroasă;
  • cunoştinţe de operare pe calculator;
  • domiciliul stabil în comuna Cumpăna.

Persoanele interesate, pot trimite CV-ul pe adresa de email: registratura@primaria-cumpana.ro sau asistentasociala@primaria-cumpana.ro până la data de 09 iunie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*