Primăria Cumpăna anunță începerea cursurilor pentru tinerii care vor o calificare în meseria de lucrător social

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria comunei Cumpăna în parteneriat cu Fundația Zi Deschisă implementează  proiectul ,, NEETS SE – Nivel Educativ Elevat pentru Tinerii Șomeri din Regiunea Sud-Est” finanțat prin Program Operaţional Capital Uman 2014-2020 .

În cadrul acestui proiect 14 tineri din comuna Cumpăna, cu vârsta  între 16 -29 ani, absolvenți de minim 8 clase, care nu sunt angajați și nu urmează o formă de învățământ, vor fi calificați în meseria de lucrător social.

Deschiderea oficială a cursului va avea loc în data de 25.01.2023 ora 12,00 în cadrul Centrului Multifuncțional de asistență socio-medicală Cumpăna.

Perioada de desfășurare a cursurilor: 25.01.2023-31.05.2023 .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*