Reprezentanți ai Federației Agricultorilor din Moldova, în vizită la Cumpăna

Reprezentanți ai Federației Agricultorilor din Moldova, în vizită la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a primit joi, vizita de studiu a unui grup format din reprezentanți ai Federației Agricultorilor din Moldova ”FARM”, în parteneriat cu Federația Agricultorilor ”Fermierul” din România si ONG ”Workshop for Solutions” din Letonia.

Aceștia implementeaza proiectul „Implicarea societății civile în îmbunătățirea politicilor și promovarea modelelor eficiente de dezvoltare rurală”, finanțat de Delegația Comisiei Europene din Republica Moldova.

Obiectivul general al proiectului este creșterea rolului societății civile în îmbunătățirea proceselor de dezvoltare rurală prin participare, responsabilitate și promovarea instrumentelor eficiente pentru dezvoltare locală durabilă.

În acest sens a fost realizat un Atelier de lucruîn colaborare cu Clusterul pentru Inovare MEDGreen, specializat în Ecotehnologii şi Surse Alternative de Energie, pe tema: „Abordări și soluții de implementare a conceptului Smart Village”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*