A fost semnat contractul pentru modernizarea a peste 7 kilometri de drumuri în Cumpăna

FOTO Primăria Cumpăna

A fost semnat contractul “Modernizare drumuri în comuna Cumpăna, jud. Constanța – 7,2km, proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea proiectului: 12.964.264,45 lei fara TVA

Durata de execuție a lucrărilor este de 16 luni

Executant: SC Asfalt Dobrogea SRL

Străzile care fac obiectul proiectului sunt următoarele: Str. Semănătoarei, Brazdei (tronson 1+2), Trifoiului, Coliliei, Dafinului, Plopilor, Unirii, Zefirului, Brizei, Aleea Brizei, Prelungirea Tractorului, Prelungirea Soarelui, George Coșbuc, George Bacovia, Aleea Curcubeului, Mihai Viteazu, Dorului, Pescarușului, Pelicanului, Izvorului, Aleea Arcului, Arcului, Egretei, Nuferilor, Brotăcei, Traian, Petru Rareș, Prelungirea Florilor, Ghiocel, Aleea Ciocârliei, Habitat;

Primăria Cumpăna îi roagă pe cetățenii care locuiesc pe acele străzi să efectueze în regim de urgență lucrările de racordare la utilităţi existente, respectiv: branșarea la reţeaua de apa potabilă; racordare la reţeaua de canalizare; branșarea la reţeaua de gaze.

După efectuarea investiției, Primăria Cumpăna spune că nu se avizează lucrările de intervenţie in trama stradală, pe o perioada de 72 luni, conform garanției de execuție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*