Întreruperi de curent electric în Cumpăna

Întreruperi de curent electric. FOTO Cumpăna News

Mai multe zone din Cumpăna vor rămâne fără curent electric, vineri, 21 aprilie, între orele 8.30 – 16.30.

Astfel, întreruperile vor avea loc pe Şoseaua Constantei (tronsonul delimitat de Movilă și Troița), stația carburanți Octano (Bulrom Petroleum), Ansamblul 3 blocuri “DZR Rezsidence”- Şoseaua Constantei nr. 1E, respectiv străzile: Unirii, Ion Minulescu, George Coșbuc, George Bacovia, Mihai Viteazu, Dimitrie Bolintineanu și Vântului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*