Angajări la creșa “Rază de Soare” de la Cumpăna

Creșa Rază de Soare din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria comunei Cumpăna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor contractuale vacante din cadrul Compartimentului Creşă al aparatului de specialitate al primarului.

Este vorba de un post de director sau coordonator creșă și mai multe posturi de execuție. Acestea sunt: asistent medical generalist – 2 posturi, psiholog-logoped – 1 post, educator puericultor – 5 posturi, inspector de specialitate sau contabil – 1 post, referent administrator sau registrator sau secretariat – 1 post, infirmieră sau îngrijitor copii – 5 posturi, muncitor calificat – bucătar – 1 post, îngrijitor clădiri – 1 post, muncitor necalificat – femeie serviciu – 2 posturi, spălătoreasă – 1 post

Concursul se va organiza conform următorului calendar:

– 9 septembrie, ora 1400, data limită pentru depunerea dosarelor la sediul Primăriei Cumpăna Compartimentul Resurse Umane – Salarizare

– 15 septembrie 2020, ora 10.00, proba scrisă;

– 16 septembrie 2020, ora 10.00, interviu;

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidatul trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art.3 din Regulamentul-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

Relaţii suplimentare privind condițiile specifice şi bibliografia se pot obține la sediul Primăriei Cumpăna – Compartimentul Resurse Umane – Salarizare, telefon 0241/739.003.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*