Mariana Gâju, discuție cu ministrul Transporturilor pe tema consolidării malului stâng al Canalului Marea Neagră

Lucrări de consolidare la malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră. FOTO Primăria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a avut o discuție cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode pe tema consolidării malului stâng al Canalului Marea Neagră

Mariana Gâju a avut un dialog cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la sediul Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Telecomunicaţiilor  referitor la stadiul lucrărilor de consolidare al malului stâng al canalului Dunăre-Marea Neagră.

Comisia Interministerială a aprobat indicatorii tehnico-economici şi financiari ai devizului general aferent acestei lucrări, investiție necesară atat pentru siguranţa funcționării Canalului Dunăre-Marea Neagră, cât şi pentru siguranța caselor locuitorilor comunei Cumpăna care au fost evacuaţi.

Administraţia Canalelor Navigabile va continua turnarea piloţilor şi montarea acestora, asigurand astfel rezistenţa şi siguranţa drumului de exploatare.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*