Au fost premiați sportivii secției de lupte a CS Victoria Cumpăna, medaliați la Campionatul Național

Gabriela Prodan, campioană națională la lupte. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a premiat sportivii secției de lupte a CS Victoria Cumpăna, medaliați recent la Campionatul Național

Din cei 450 de sportivi prezenți la Campionatul Național de Lupte U15, desfășurat la Târgu Mureș, Cumpăna a obținut două medalii:

Medalia de aur și Campioană Națională categoria 50 Kg – Gabriela Prodan

Medalia de bronz categoria 35 Kg – Andrei Daniel Istrate

Este pentru prima dată cand un sportiv din Cumpăna este calificat la Campionatul European iar Gabriela va reprezenta România la Campionatul Europen din Bulgaria, în data de 29 mai. Sportivii sunt pregătiți de profesorul Vasile Vicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*