A început înscrierea la after-school în Cumpăna pentru anul școlar 2021-2022

After Scool Cumpăna anunță că încep înscrierile pentru anul școlar 2020-2021
After Scool Cumpăna anunță că încep înscrierile pentru anul școlar 2021-2022

A început înscrierea la after-school în comuna Cumpăna pentru anul școlar 2021-2022.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Centrului de îngrijire copii de tip After- School, situat în comuna Cumpăna, Str. Taberei, nr. 19, în perioada 10 mai – 31 august 2021, după următorul program:

Luni- vineri – orele 9:00 -15:00

Dosarul de înscriere va conține următoarele documente:

a)cerere de înscriere (model solicitat în unitate);

b)copie de pe certificatul de naştere al copilului;

c)copie de pe actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali.

d)avizul epidemiologic, eliberat de medicul de familie al copilului cu 24-48 de ore înainte de a începe frecventarea unităţii.

Vor fi 50 de locuri disponibile.

Programul este între orele 11.25 – 16.30.

Însoțirea copiilor va fi făcută de către cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu la After School, iar transportul este asigurat  de la Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu la Centrul After School.

Administraţia publică locală a comunei Cumpăna va respecta legislaţia în vigoare pentru desfăşurarea anului şcolar 2021-2022, consultându-se cu părinţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*