Cetățenii din Cumpăna, chemați să doneze sânge pentru o tânără mamă din comună

Donare de sânge. FOTO Pixabay

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, face un apel la cetățenii localității să doneze sânge pentru salvarea vieței unei tinere mame, care se află internată la un spital din București.

“Astăzi vă rugăm să ne unim forțele pentru a salva viața unei mame tinere (40ani) din localitatea noastră, Mânzu Simona, diagnosticată cu Insuficiență Cardiacă Congestivă . În prezent este internată la Spitalul Universitar de Urgență București și are nevoie urgentă de sânge (orice grupă)”, a transmis Mariana Gâju.

Persoanele care pot și doresc să doneze sânge, sunt rugate să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și să specifice numele Mânzu Simona.

Programul de donații  este luni-vineri 07.00-12.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*