Cumpăna găzduiește o conferință internațională despre satul românesc 

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Federația Internațională a Comunităților Educative din România, în parteneriat cu Asociația Comunelor din România (ACoR) și Primăria comunei Cumpăna organizează în data de 30 mai 2023, începând cu ora 9.00 la Centrul Multifuncțional de Asistentă Socio Medicală din comuna Cumpăna, Șoseaua Constanței nr. 117, o conferință internațională în cadrul căreia se vor dezbate două teme:

“Satul românesc – o oportunitate în politica de coeziune și dezvoltare a domeniului educației și asistenței sociale a Uniunii Europene”

“Proiecte și inițiative inspirate care ilustrează diferite aspecte ale satelor ca bază a politicii de coeziune și dezvoltare a Uniunii Europene”

FICE România și FICE Israel dezvoltă de mai mulți ani o colaborare de excepție în domeniul educației, protecției sociale a copiilor și tinerilor. Această colaborare, care durează de 25 de ani, a reușit să promoveze schimburi de experiență și bune practici între specialiștii din România și Israel.

Vor fi prezenți un număr de 26 de experți și profesioniști în domeniul educației și protecției sociale din Israel. Acestia se află în România  în perioada 28 mai – 04 iunie 2023, pentru a efectua o vizită de documentare, schimb de experiență și bune practici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*