“Ziua Eroilor – Sǎrbǎtoarea Înǎlțǎrii Domnului” va fi marcată la Cumpăna

Depunere de coroane de flori. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna organizează manifestǎri prilejuite de „Ziua Eroilor – Sǎrbǎtoarea Înǎlțǎrii Domnului”.

Evenimentul va avea loc joi, 25 mai 2023, începând cu ora 11.00, la monumentul eroilor din Cel de-al Doilea Rǎzboi Mondial situat ȋn fața Casei de Culturǎ din localitate.

Astfel, va fi oficiată o slujbă religioasă de către Bisericii cu Hramul Sfânta Parascheva. Viceprimarul Florin Neagu va depune o coroană de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial, iar reprezentanții Liceului „Nicolae Dumitrescuˮ Cumpăna, Grădiniței „Sfânta Mariaˮ, Grădiniței „Florilorˮ, Grădiniței „Paradisul Copiilorˮ vor depune coroane de flori la Monumentul Veteranilor.

De asemenea, reprezentanții Consiliului Local Cumpăna vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, iar cei ai Primăriei Cumpăna vor depune coroane de flori la Monumentul “Memorialul Eroilor”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*