Elevii Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu își pot ridica bursele între 8 și 11 septembrie de la casieria Primăriei Cumpăna

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Elevii Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu își pot ridica în această săptămână bursele de la casiera Primăriei Cumpăna.

Administrația publică locală a comunei Cumpăna, reprezentată legal prin primar Mariana Gâju, invită elevii Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu, în perioasa 8 – 11 septembrie 2020, între orele 9 – 16 la casieria primăriei pentru a-și ridica busele de merit, bursele de studiu și bursele sociale pentru rezultatele din semestrul al II-lea, an școlar 2019 – 2020:

De asemenea, se vor acorda premii elevilor care au obținut rezultate la concursurile și olimpiadele școlare la etapa județeană a aceluiași an școlar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*