FOTO 17 decembrie este ultima zi în care Moș Crăciun împarte daruri copiilor din Cumpăna

Daruri pentru copiii din Cumpăna. FOTO Cumpăna News

17 decembrie este ultima zi în care Moș Crăciun, ajutat de reprezentanții Primăriei și Consiliului Local, împarte daruri copiilor din Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că în cursul zilei de joi Moș Crăciun va continua să împartă daruri elevilor Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”.

“Așa cum ne-a obișnuit în această perioadă, respectând măsurile de distanțare, Moș Crăciun a continuat și astăzi să împartă daruri elevilor Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”. Joi 17 decembrie este ultima zi în care Moșul, ajutat de reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Cumpăna împart daruri elevilor noștrii.

Conform graficului stabilit de conducerea liceului, mâine sunt așteptați în sala mare a Căminului Cultural, începând cu ora 12.00 micuții din clasele pregătitoare, ora 13.15 – elevii claselor a III-a, ora 14.45 – elevii claselor a VIII-a”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*