Consiliul Local Cumpăna, convocat în ședință pe data de 17 decembrie. Vor fi stabilite impozitele și taxele locale pentru 2021

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Consiliul Local al comunei Cumpăna a fost convocat în ședință ordinară în data de 17 decembrie, începând cu ora 13, la Căminul Cultural din localitate, situat în Șoseaua Constanței, numărul 129, iar cu acest prilej vor fi stabilite impozitele și taxele locale pentru 2021.

Pe ordinea de zi a ședinței se află 9 proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

1.Proiect de hotărâre privind validarea Dispoziției nr.325/08.12.2020 privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020.

2.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții ale comunei Cumpăna pe anul 2020.

3.Proiect de hotărâre privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual al achizițiilor publice pe anul 2021 al comunei Cumpăna

5.Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar de urgență

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinței pentru tineri, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

7.Proiect de hotărâre privind completarea domeniului privat al comunei Cumpăna

8 Proiect de hotărâre privind completarea HCL 118/14.08.2020

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea decontării cheltuielilor aferente navetei cadrelor didactice.

Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi sunt puse la dispoziția consilierilor locali ai comunei Cumpăna în format electronic și/sau suport de hârtie.

Proiectele de hotărâri vor fi transmise spre avizare Comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*