FOTO A fost inaugurată grădinița “Paradisul Copiilor” din zona Parcul Verde

Grpdinița Paradisul Copiilor. FOTO Primăria Cumpăna

Grădinița “Paradisul Copiilor” din zona Parcul Verde din Cumpăna a fost inaugurată și a devenit gazdă pentru 150 de copii.

Primarul Mariana Gâju a anunțat că această grădiniță a fost sfințită la sfârșitul săptămânii trecute și că la Cumpăna niciun copil nu va fi lăsat în urmă.

“Dragii mei, o nouă grădiniță a prins viață odată cu prezența fizică și veselia micuților care i-au trecut pragul!

Grădinița cu program prelungit „Paradisul copiilor” din zona Parcul Verde a fost sfințită în weekend și și-a deschis porțile pentru 150 de prichindei ai comunei Cumpăna.

Deși situația generată de pandemie a schimbat cumva strategia din domeniul Educației, lucrurile nu sunt lăsate la voia întâmplării. Impreună cu consiliile de administrație am adoptat măsuri pentru debutul anului școlar în deplină sigurantă. La Cumpăna niciun copil nu va fi lăsat în urmă, fie că vorbim despre prichindeii de grădiniță, fie că vorbim despre elevii claselor I-VIII, fie că vorbim despre liceeni”, a declarat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*