Mariana Gâju: “Știu că este un altfel de început de an școlar, dar dacă ne luăm toate măsurile de siguranță, va fi bine”

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un mesaj cu prilejul începerii noului an de învățământ,  spunând că este un altfel de debut al anului școlar, dar dacă sunt luate toate măsurile de siguranță, va fi bine.

Mariana Gâju a declarat că a văzut emoțiilor din ochii copiilor și din ochii părinților.

“Trăim astăzi cu toții momente de emoție, căci copiii noștri au parte de noi începuturi, li se deschid noi orizonturi, pe băncile școlii, alături de colegi și profesori. Am văzut emoțiile din ochii micuților și de pe chipul părinților și mi-am amintit ce am simțit eu, ca mamă, în primii ai de școală ai copilului meu. Emoțiile sunt copleșitoare, dar bucuria că îi vedem crescând este extraordinară”, a spus primarul din Cumpăna.

Mariana Gâju a precizat că este un altfel de început de an școlar, dar totul va fi bine dacă vor fi luate măsurile de siguranță.

“Știu că este un altfel de început de an școlar, cu provocări pentru toată lumea, de la cei mai mici, până la cei mari, dar știu că dacă suntem încrezători, dacă suntem optimiști și dacă ne luăm toate măsurile de siguranță, totul va fi bine.

Dragii mei, pe noul drum, drumul spre cunoaștere și dezvoltare, vă doresc succes, înțelepciune, putere și ambiție să vă atingeți toate obiectivele. Și, cel mai important, sănătate și răbdare, pentru a trece peste această perioadă grea, tuturor!”, a mai spus Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*