FOTO Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe mai multe străzi din Cumpăna

Asfaltări în Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Lucrările pe mai multe străzi din comuna Cumpăna au fost finalizate la sfârșitul lunii iulie.

Vineri, 31 iulie, au fost finalizate lucrările de asfaltare pe următoarele străzi: Berzei, Linistei, Veteranilor ( al doilea strat) și Aleea G. Urmează străziile Iancu Jianu și Vasile Pârvan zona Campus Școlar. Asfaltarea se desfășoară în cadrul proiectului “Modernizare străzi acces Campus Școlar – Grup Școlar Cumpăna – 8 km”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*