Locuitorii din Cumpăna, invitați să își exprime opinia legată de înființarea traseului care leagă comuna de Constanța

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Locuitorii din Cumpăna sunt invitați să își exprime opina legată de înființarea unui traseu CT Bus care va lega comuna de municipiul Constanța.

La inițiativa Primăriei Municipiului Constanța în parteneriat cu Primăria comunei Cumpăna au început demersurile pentru fondarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport cu scopul introducerii de trasee noi, metropolitane.

“Vă invităm să vă exprimați opinia privind înființarea unui traseu nou, care va lega comuna Cumpăna de municipiul Constanța (Traseul R1: Constanța – Cumpăna).

Opiniile / sugestiile vor conține:

1 – datele de identificare a semnatarului;

2 – propunerile pentru traseul nou:

– numărul și denumirea traseului;

– propunerea propriu-zisă: (Exemplu: Traseul R1: Constanța – Cumpăna.

Propunere: doresc ca traseul R1 să aibă stație în zona…)”, transmis Primăria Cumpăna.

Cei care doresc să participe la acest sondaj de opinie, o pot face accesând linkul de mai jos până pe data de 15 august.

https://docs.google.com/forms/d/1o9yLByM8SeAZn_tPUQ8ivy4D7DvJ08I8w8HzrpwFA00/viewform?fbclid=IwAR1bmQ4XG_bWt4aO-tSwBpXszwcg-1rPppQkAu5TbYKwgJQ2JGUBHycWlAo&edit_requested=true

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*