FOTO Cei peste 100 de copii de la Victoria Cumpăna au primit echipamente complete pentru antrenamente

Echipamente pentru sportivii de la Victoria Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna.

Reprezentanții mai multor societăți comerciale din Cumpăna și municipiul Constanța în parteneriat cu primăria comunei Cumpăna și clubul sportiv „Victoria Cumpăna”, au oferit pe data de 13 august, echipamente sportivilor

Cei peste 100 de copii ce activează în cadrul secțiilor de fotbal, rugby și șah au primit echipamente complete pentru antrenament și materiale specifice pregătirii zilnice.

Secția fotbal

Antrenor – profesor Constantin Gache, doua grupe, copii născuti 2008 – 2009 și 2009 – 2010

Antrenor – profesor Vasilică Cristocea, grupa inițiere, copii născuti 2011.

Secția Rugby

Antrenor – profesor Codea Marius, grupa U15

Sectia Șah – profesor Panainte Daniel

La eveniment au participat primarul comunei Cumpana – Mariana Gâju, viceprimarul – Florin Neagu, presedintele C.S. Vicoria Cumpăna – Elena Frîncu, directorul executiv CS Victoria Cumpăna – Ion Răuță.

Agenții economici din comuna Cumpăna și municipiul Constanța care au făcut această donație sunt: Auchan, Servany Company, I.I. Stan Aurelian, Niva Power SRL, S.C. David Andrei, S.C. Gabi Alex, I.F. Albușel Lucian, S.C. Maria Cris, Dina Market și S.C. Liviprest SRL

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*