Campanie de sterilizare gratuită a animalelor în Cumpăna între 17-19 august

Campanie de sterilizare a animalelor în Cumpăna

O campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu sau fără stăpân va avea loc în comuna Cumpăna în perioada 17 – 19 august

Acțiunea se desfășoară pe strada Alimănișteanu pe platoul de lângă sala de sport de la vechiul stadion. Pentru programări cei interesați pot suna la numărul de telefon: 0747. 072. 672

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*