FOTO Două familii din Cumpăna se mută în locuințe ANL

Tineri care se mută în locuințele ANL. FOTO Primăria Cumpăna

Festivitatea de înmânare a cheilor pentru 2 locuințe de tip ANL, garsoniere, libere ca urmare a predării acestora de către titularii anteriori, a avut loc pe data de 26 aprilie, la sediul Primăriei Cumpăna.

Repartiția s-a efectuat în baza H.C.L. Cumpăna nr. 17 din data de 27.01.2021 privind aprobarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru repartizarea locuințelor construite de A.N.L. în regim de închiriere.

Această listă a fost întocmită ca urmare a verificării îndeplinirii criteriilor de repartizare a locuințelor de tip ANL prevăzute de Legea nr/ 152/1998 privind înfiintarea Agenției Naționale pentru Locuințe. Locuințele de tip ANL au fost repartizate lui Qureshi Nadeen-David Marius și lui Cârța Mirabela Elena.

“Evenimentul a adus multă bucurie celor cărora le-au fost repartizate aceste locuințe, primarul comunei Cumpăna, urându-le multă sănătate și noroc. Acestora le-au fost oferite câte o revistă „ Comuna mea Cumpăna’’ și o icoană. Având în vedere repartizările celor 2 locuințe, lista privind ordinea de prioritate în soluționarea cererilor de repartizare a locuințelor tip ANL pentru tineri destinate închirierii va fi actualizată”,a anunțat Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*