Gabriela Prodan, campioană națională la lupte

Gabriela Prodan, campioană națională la lupte. FOTO Primăria Cumpăna

Gabriela Prodan de la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a devenit campioană națională la lupte.

Primăria Cumpăna a anunțat că în perioada 22 – 25 aprilie 2021 la Odorheiul Secuiesc s-a desfășurat finala Cupei Romaniei la lupte – U15.

Gabriela Prodan, reprezentanta Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna” a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând titlul de campioană națională.

“Primăria și Consiliul Local Cumpăna, alături de conducerea Clubului Sportiv, transmit felicitări sportivei noastre și profesorului antrenor Vasile Vicol pentru medalia de aur obținută! În ședința ordinara a Consiliului Local din data de 28 aprilie 2021 se va stabili data ceremoniei de premiere”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*