FOTO Fotbaliștii de la Cumpăna au primit echipamente sportive de antrenament

Echipamente pentru fotbaliștii din Cumpăna. FOTO CS Victoria Cumpăna

Fotbaliștii de la Cumpăna au primit echipamente sportive de antrenament în valoare de 13.000 de lei.

Primarul Mariana Gâju a afirmat că echipamentele au reprezentat o donație.

“Sportivii au primit cu mare bucurie echipamente din partea unor oameni cu suflet mare. 45 de echipamente sportive de antrenamet, în valoare de 13.000 de lei au ajuns la campionii fotbaliști de la Cumpăna. La noi acasă, sportul este un mod de viață, iar sportivii au acum și mai multe motive pentru a continua să facă performanță la cel mai înalt nivel, așa cum ne-au obișnuit.  Mulțumesc celor care au oferit în dar aceste echipamente sportive, dar și pentru bucuria adusă copiilor, iar pe tinerii campioni îi asigur în continuare de tot sprijinul meu, al administrației locale și al cumpănenilor”, a anunțat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*