Restaurantele, sălile de jocuri de noroc din Cumpăna au fost închise, iar activitățile culturale din comună, interzise

Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Restauranele și sălile de jocuri de noroc din Cumpăna au fost închise de autorități, iar activitățile culturale din comună, interzise, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a luat mai multe măsuri pentru comuna Cumpăna care înregistrează o rată a incidenței de 1,56 la mia de locuitori.

Astfel, membrii CJSU Constanța au votat, în unanimitate, închiderea operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor (inclusiv din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, cu excepția clienților cazați în hotel/pensiuni) de pe raza U.A.T. Cumpăna, începând cu data de 7 ocrtombrie, ora 24.00. În același timp, se închid și operatorii economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, iar activitățile culturale sunt interzise, până la o nouă decizie a CJSU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*