FOTO Lucrările de asfaltare din Cumpăna au ajuns pe strada Zorelelor

Asfaltări în comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Administrația Publică Locală continuă lucrările de asfaltare în comuna Cumpăna.

Astăzi, 13 august 2021, au început lucrările de asfaltare pe strada Zorelelor. Această stradă este inclusă în cadrul proiectului „Modernizare drumuri acces Campus Școlar 8 Km”

În următoarele zile se vor asfalta și celelalte trei străzi care fac parte din cadrul acestui proiect: strada Soarelui, strada Mării și strada Iancu Jianu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*