FOTO Stația de autobuz din zona Movilă a comunei Cumpăna a fost devastată

Stația de autobuz din zona Movilă a fost devastată. FOTO Primăria Cumpăna

Stația de autobuz din zona Movilă a comunei Cumpăna a fost devastată în cursul nopții de luni spre marți de persoane rămase necunoscute.

Primăria Cumpănă a anunțat că în acest caz polițiștii din localitate au început cercetările pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

“În noaptea de 29 decembrie, lucrătorii din cadrul Serviciului de Poliție Locală Cumpăna au constatat că persoane necunoscute au devastat cabina stației de autobuz din zona Movilă.

Cercetările sunt efectuate de lucrători din cadrul postului de Poliție Cumpăna sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Săvârșirea acestor fapte reprobabile trebuie descurajată printr-o atitudine fermă a noastră, a tuturor locuitorilor comunei Cumpăna”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*