FOTO Trei locuri noi de joacă, amenajate în Cumpăna. Spațiile vor fi deschise după Starea de Alertă

Loc de joacă în Cumpăna. FOTO Cumpăna News
Loc de joacă în Cumpăna. FOTO Cumpăna News

Primăria Cumpăna nu a uitat de cei mici pe perioada Pandemiei. Chiar dacă locurile de joacă nu pot fi folosite, administrația locală a avut grijă să amenajeze trei locuri noi de joacă.

Iată unde se pot juca micuții cumpăneni imediat ce trece Starea de alertă:

  • Complex Habitat
  • Intersecția str. Izvorului cu str. Pescărușului
  • Incinta Radio Coastă cu acces de pe str. Tudor Vladimirescu

“În această perioadă ne concentrăm atenția și pe reamenajarea locurilor de joacă existente la nivelul comunei noastre. Am reabilitat și reamenajat locul de joacă din zona ANL 1. Copiii sunt viitorul societății, de aceea ne dorim ca ei să se dezvolte armonios, să se bucure de fiecare clipă a copilăriei și să rămână cu amintiri frumoase din cea mai importantă perioadă din viață”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*