Persoanele fizice și juridice din Cumpăna care înregistrează întârzieri la plata obligațiilor bugetare pot să scape de plata majorărilor

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria Cumpăna iartă datornicii de majorări suplimentare, dacă îți plătesc dările la buget până la finele acestui an. Decizia a fost luată în urma situației de Criză cu care se confruntă România ca urmaare a pandemiei.

“Considerăm că aprobarea acordării facilităților discale de anulare a obligațiilor accesorii aferente obligațiilor bugetare principale pentru care s-a îndeplinit scadența sau termenul de plată până la data de 31 martie 2020 inclusiv, datorate de către contribuabili, va duce la prevenirea acumulării de noi datorii la bugetul local”, a precizat primarul Mariana Gâju.

Pot beneficia de scutirile prevăzute în procedura aprobată la 28 mai 2020 contribuabilii persoane fizice și juridice care sting integral, până la data de 15 decembrie 2020 obligațiile principale și depun cerere pentru a beneficia de aceste facilități.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*