Mai multe zone din Cumpăna rămân, miercuri, fără curent electric, între orele 8.30 – 16.30

Întreruperi de curent electric. FOTO Cumpăna News

Mai multe zone din Cumpăna rămân, miercuri, fără curent electric, între orele 8.30 – 16.30, a anunțat E-Distribuție Dobrogea.

E-Distribuţie Dobrogea a transmis că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților, iar lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Astfel, miercuri, 17 septembrie, între orele 8.30 – 16.30, este întrerupt curentul electric în Cumpăna, cu străzile: Strajei – spre Canal, Lujerului, Titu Maiorescu, Păpădiilor, Vila “Indeep Club Sea” – strada Strajei, locuințe Sociale – Consiliul Județean Constanta, Pompe RAJA – strada Strajei și blocurile ANL1, ANL2 – întrerupere totală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*