O avarie RAJA lasă comuna Cumpăna fără apă potabilă la robinete

Fără apă. FOTO Pixabay

Conducta ce asigură alimentarea cu apă a localității Cumpăna a înregistrat o avarie marți, 23 noiembrie.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a acesteia, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile de la nivelul Stației de pompare și tratare Constanța Sud, în intervalul orar 12.00 – 16.00.

În acest timp, sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Cumpăna.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*