Mariana Gâju a anunțat punerea în dezbatere a bugetului comunei Cumpăna

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat vineri, 16 aprilie, că a supus spre dezbatere bugetul de venituri și cheltuieli al localității pentru anul 2021.

Atât Bugetul Local Inițial pe anul 2021 cât și Lista de investiții propusă a se realiza în anul 2021, complete și detaliate, sunt disponibile a fi consultate pe site-ul primăriei, accesând acest link: https://primaria-cumpana.ro/buget-din-toate-sursele/.

Totodată, tot în cursul zilei de vineri, 16 aprilie, cumpănenilor le-a fost oferit spre dezbatere și raportul primarului Mariana Gâju privind starea socio-economică a comunei pe anul 2020.

Acesta poate fi accesat urmând acest link: https://primaria-cumpana.ro/DOCUMENTE/TRANSPARENTA%20DECIZIONALA/Raport%20primar%202020.pdf.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*