Măsurile luate în Cumpăna pe 1 aprilie pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 rămân în vigoare

Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Locuitorii comunei Cumpăna vor respecta în continuare măsurile pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, impuse în data de 01 aprilie, deoarece incidența cazurilor de coronavirus în localitate nu este mai mică sau egală cu 3,5 la mia de locuitori.

Drept urmare, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cumpăna, reunit vineri, 16 aprilie, a adoptat Hotărârea nr.3, privind măsurile ce vor fi aplicate în comună:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*