Micii fotbaliști ai CS Victoria Cumpăna, locul 3 în cadrul turneului de fotbal Cupa Neurology Clinic

Micii fotbaliști ai CS Victoria Cumpăna, locul 3 îa un turneu

A doua ediție a turneului de fotbal juniori (2008 – 2009) s-a încheiat, într-o atmosferă de zile mari.

In acest an competiția a fost câștigată de Atletic Club Constanța care s-a impus în finală cu scorul de 2 – 0 în fața celor de la Primavera Constanța

În finala mică, echipa Cumpenei, pregătită de profesorul Grigorie Tudor a câștigat cu scorul de 3 – 0 în fața celor de la Arsenal Constanța, obținând medaliile de bronz. Au marcat: Popa Robert 2 goluri și Rusu Nicolae.

Golgeterul turneului (4 goluri) și cel mai bun jucător al acestei ediții a fost desemnat Popa Robert – CS Victoria Cumpăna. Cel mai bun portar Popa Bogdan – Atletic Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*