FOTO Două fetițe au fost creștinate la Cumpăna

Două fetițe au fost creștinate la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Două fetițe au fost creștinate la Cumpăna cu prilejul praznicului Adormirii Maicii Domnului.

Primarul Mariana Gâju a declarat că a fost o zi plină de bucurie și emoție pentru toți locuitorii comunei.

“A fost o zi plină de emoții, dar și de bucurie și smerenie pentru noi toți, locuitori ai comunei Cumpăna.

Biserica Adormirii Maicii Domnului din localitatea noastră a îmbrăcat haine de sărbătoare, într-o zi atât de importantă pentru toți credincioșii, praznicul Adormirii Maicii Domnului. Ca în fiecare an am respectat tradiția și am reușit, cu ajutorul Maicii Domnului care ne-a ascultat rugăciunile, să creștinăm două fetițe minunate, ce de astăzi au părinți spirituali care să le iubească și ocrotească. Și facem asta de 15 ani, cu sprijinul oamenilor cu suflet și nu ne vom opri aici. Vă mulțumesc!

Fiecare credincios care a participat la hramul bisericii a primit bucate alese.

Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru prezență, astăzi, la sărbătoarea bisericii noastre, mulțumesc tuturor invitaților, prieteni dragi, care ne-au fost alături și ne-au sprijinit cu inima, gândul și fapta, pentru ca totul să iasă așa cum ne-am propus. Împreună, uniți în fapte și rugăciuni, cu mic cu mare, reușim să mișcăm munții din loc”, a afirmat Mariana Gâju.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*