Pompierii dintr-o localitate din Germania au donat echipamente de protecție Primăriei Cumpăna

Echipamente donate din Germania pentru pompierii din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Formația de pompieri voluntari din localitatea Piding din Ober Bayern, Germania, a donat Primariei comunei Cumpăna costume complete de protecție pentru vară și iarnă.

Echipamentele primite (pantaloni și geci) vor fi folosite de pompierii voluntari din cadrul Comandamentului Local Pentru Situații de Urgență Cumpăna.

Este vorba de 12 echipamente de vară complete  și 9 salopete și de 12 echipamente de iarnă complete și 11 geci.

Toate acestea nu se puteau realiza fără sprijinul părintelui paroh al localitătii Piding, Anghel Ionel, născut în comuna Cumpăna și stabilit în Germania în anul 1996.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*