Prefectul Silviu Coșa așteaptă de trei luni o expertiză pentru a vedea dacă mai trebuie evacuate și alte case din Cumpăna din cauza alunecărilor de teren

Zona cu alunecarea de teren. FOTO Prerfectura Constanța

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a anunțat că așteaptă de trei luni o expertiză pentru a vedea dacă mai trebuie evacuate și alte case din Cumpăna din cauza alunecărilor de teren.

Prefectul Coșa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre situația de la Cumpăna.

“Oare chiar este cazul să evacuăm mai multe case din Cumpăna, aflate în calea unei alunecări de teren iminente, pentru că nu avem parte de o analiză în detaliu și nu știm ce arie se află în pericol? De mai bine de trei luni, așteptăm o expertiză completă din partea autorității competente. Până în acest moment, nici măcar o expertiză preliminară nu a ajuns pe masa noastră, iar de suferit au oamenii, care trăiesc într-o incertitudine totală”, a anunțat Silviu Coșa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*