FOTO Primăria Cumpăna a premiat-o pe gimnasta Elena Cășăriu

Gimnasta Elena Cășăriu, premiată de către Primăria Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a premiat-o pe gimnasta Elena Cășăriu, dublă medaliată recent la o competiție națională.

Evenimentul a avut loc în cadrul Complexului Sportiv „Centenar 2018”. Cu acest prilej a fost premiată gimnasta Elena Cășăriu și antrenoarea lotului de gimnastică ritmică prof. Elena Vlad pentru rezultatele foarte bune obținute la Campionatul Național de junioare IV, desfășurat în perioada 3 – 4 aprilie la Ghimbav.

Sportiva din Cumpăna (7 ani) a reușit, în cadrul acestei competiții, să obțină două medalii: una de argint la proba cu cercul și una de bronz la proba fără obiect.

Conform hotărârii Consiliului Local Cumpăna nr. 27 din ianuarie 2016, Cășăriu Elena a fost premiată cu suma de 200 lei (150 lei pentru locul 2 și 50 lei pentru locul 3) iar antrenoarea Elena Vlad cu 300 lei.

Premiile au fost oferite din partea Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, aceeași sumă primind și din partea Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*