Prima ediție a Cupei Neurology Clinic la fotbal a avut loc în Cumpăna

Prima ediție a Cupei Neurology Clinic la fotbal. FOTO Cumpăna News

Prima ediție a Cupei Neurology Clinic la fotbal, pentru copii născuți în anul 2009 s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul Complexului Sportiv “Centenar 2018” din comuna Cumpăna.

Meciurile s-au disputat între formațiile de juniori “Victoria” Cumpăna, “Olimpic” Constanța, “Arsenal” Constanța și “Primavera” Constanța.

În finala turneului echipa “Primavera” Constanța a ieșit învingătoare a turneului în fața echipei “Victoria” Cumpăna, scorul fiind 3-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*